Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--hndbryg-exa.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--hndbryg-exa.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--hndbryg-exa.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
To øl i finalen om Årets Ølnyhed 2018 - Bang & Harbo

Bang & Harbo

News

By in News 0

To øl i finalen om Årets Ølnyhed 2018

ale.dk skriver:

De danske bryghuse er innovative og udvikler øl, der både udfordrer smagsløgene og er harmoniske. Otte øl er med i finalistfeltet til prisen, der uddeles i marts.

Årets danske Ølnyhed er Danske Ølentusiasters fejring af de innovative og spændende øl i Danmark. Otte gode, danske øl er med i feltet af finaleøl.

– Danske Ølentusiasters 20 års kamp for det gode øl har resulteret i, at vi i Danmark har en lang række dygtige bryggere og bryghuse. Årets danske Ølnyhed og det endelige felt med otte fremragende øl fra hele landet, Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm, viser, at de danske bryggere fortsat er innovative. Det giver et alsidigt og stærkt ølmarked til glæde for ølkunderne, siger Hans Peter Jepsen, landsformand i Danske Ølentusiaster.

Amager Bryghus og Bang & Harbo – Håndbryg har hver to øl i finalen. CooLAB & mother, Det Lille Bryggeri, Flying Couch Brewing og Small Batch Brewery har hver én kandidat i finalistfeltet.

Medlemmer af Danske Ølentusiaster stemmer ved finalistsmagninger i februar på, hvilken af de otte kandidater, der skal have prisen som Årets danske Ølnyhed 2018.

To smagepaneler, sammensat af ølentusiaster, øldommere, sommelierer og -bloggere, har udvalgt de i alt otte finalistøl, som medlemmerne af Danske Ølentusiaster i februar skal smage og stemme på.

Årets danske Ølnyhed 2018 findes ved finalistsmagninger i lokalafdelingerne. Her kan Danske Ølentusiasters små 9.000 medlemmer smage de otte finaleøl og afgive deres stemme. Smagningerne løber af stabelen i februar og arrangeres af foreningens 51 lokalafdelingerne fordelt over hele landet.

Kandidaterne til Årets danske Ølnyhed er indstillet af de danske bryggerier og Danske Ølentusiasters medlemmer. Kravene til øllet er blandt andet, at opskriften skal være ny eller væsentligt modificeret, og at øllet har været til salg på det danske marked i 2018.

Vinderne bliver offentliggjort til Danske Ølentusiasters generalforsamling lørdag den 23. marts i Odense.

De øvrige 6 finalister er:

Black Nordic Skies, Amager Bryghus, USA (Imperial Stout, 10%)

Pink Farts & Unicorns, Amager Bryghus (India Style Lager, 4.6%)

Mother IPA, CooLAB & mother (IPA, 5,5%)

Blod, Sved & Tårer, Det Lille Bryggeri (Imperial Stout, 11.5%)

Hazed And Infused, Flying Couch Brewing (IPA – New England, 7.2%)

Dirty Dozen 5.1 – Back In Black, Small Batch Brewery (IPA – Black, 6,3%)

Post navigation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *